FERRAMENTA
E SPECIALIZUAR

Aksesore teknik per mobilje

Objektivi i ketij sektori eshte te furnizoje ferramentat tradicionale,te shperndara ne territorin vendas,aksesore per ndertimin,riparimin dhe montimin e mobiljes ne paketime komode te studiuara,sipas nje llogjike VISUAL, per te lehtesuar shitjen ne banak.

Njohim mire vleren e ferramentes tradicionale,eksperiencen mbi produktin dhe raportin direkt me klientin.

Per kete arsye Katalogu i ri i Produkteve, sot i disponueshem online,eshte menduar per te plotesuar kerkesat e ketij sektori te vecante komercial:

• Ndarja e produkteve ne familje per nje gjetje te lehte te produkteve.
• Hyrje te artikujve te rinj dhe axhornim te atyre te pranishem prej kohesh.
• Optimizim i fotove te produktit per ti bere imazhet sa me te qarta.

Sherbimet kryesore te ofruara per ferramenten e specializuar:

KATALOG
DIY

KATALOG I PERGJITHSHEM

PRIVATE
LABEL

OFERTA TE VAZHDUESHME

VIDEO
DIDAKTIKE

QË IU REFEROHEMI

Carlo Sivero

Carlo Sivero

Menaxher i shitjeve

carlo.sivero@comferut.it
0442 338311

Zyra tregtare

Zyra tregtare

Italia

commerciale@comferut.it

Elena Faccioni

Elena Faccioni

Ufficio Commerciale

commerciale@comferut.it

Laura Tomezzoli

Laura Tomezzoli

Ufficio Commerciale

commerciale@comferut.it

PËRFAQËSUESIT

Abruzzo

Lari Filippo – filippolari@gmail.com
tel. 335.8221600 – fax 055.2049805

Landi Francesco – landifrancesco@landifrancesco.it
tel. 335.6096104 
 – fax 055.2049805

Calabria

Schipani Luigi – luschipani@gmail.com
tel. 337.875938 – fax 098.4403857

Campania

Battiloro Michele – info@battiloromichele.it
tel. 335.5239191 – fax 081.7877396

Emilia Romagna

Ruscelli Massimo – ruscellimassimo@libero.it
tel. 335.7778241 – fax 055.2049805

Lazio

Pompei Alessandro – alessandro.pompei@libero.it
tel. 335.5767217 – fax 06.5148205

Pompei Herbert – pompeirap@pompeirap.it
tel. 335.5767219 – fax 06.5148205

Rotoloni Paolo – rotolonipaolo@gmail.com
tel. 335.5767218 – fax 06.5148205

Marche

Lari Filippo – filippolari@gmail.com
tel. 335.8221600 – fax 055.2049805

Landi Francesco – landifrancesco@landifrancesco.it
tel. 335.6096104 
– fax 055.2049805

Puglia

Berardi Luciano – beraluc@libero.it
tel. 339.3764117 – fax 080.4954526

Sardegna

Nessi Giulio – nessi.giulio68@gmail.com
tel. 329.8238908 – fax 070.42413

Sicilia

Panzarella Salvatore – panzarellasalvatore@tin.it
tel. 335.206530 – fax 091.8114950

Toscana

Lari Filippo – filippolari@gmail.com
tel. 335.8221600 – fax 055.2049805

Landi Francesco – landifrancesco@landifrancesco.it
tel. 335.6096104 
– fax 055.2049805

Umbria

Lari Filippo – filippolari@gmail.com
tel. 335.8221600 – fax 055.2049805

Landi Francesco – landifrancesco@landifrancesco.it
tel. 335.6096104 
– fax 055.2049805

KA NDIHME?

COMFERUT s.r.l. - Via Sangallo 14
37053 Cerea (VR)  Italy
Tel. +39 0442 33 83 11 - Fax +39 0442 33 29 36 comferut@comferut.it

Capitale Sociale € 1.100.000 i.v.
REA VR -230221 - CF e P.IVA 02303880237
codice SDI: M5 I T O J A

Politika e privatësisë

12 + 14 =