DIY BRICO BEJE VETE

produkte dhe sherbime per shitjen ndaj publikut

Nje sektor i firmes i gjithi dedikuar botes se DIY/BRICO BEJE VETE, qe investon vazhdimisht ne risite e proceseve, si psh ne rastin e magazinave te reja vertikale me procese automatike, per te rritur performancen dhe efikasitetin e sherbimit, pershkruhet me se miri nepermjet analizes se KPI (KEY PERFORMANCE INDICATOR te dhena nga programi i avancuar Comferut 2019):

Dyqane te sherbyera

Porosi te kryera 2019

Rrjeshta porosi 2019

komplete aksesorë të shitura 2019

Komponentët e shitur në kits 2019

Klientë aktivë

Kode te gatshme per dorezim

%

Penetrim në Itali

%

Normë shërbimi prej

KATALOGU NË
INTERNET

KATALOGU DIY
BRICO BEJE VETE

EKSPOZITORE
LINEARE

SHERBIME

 

GAMA EKSPOZITORE LINEARE

FURNITURA ARSIMORE

TEAM FTD

Simone Zinelli

Simone Zinelli

Responsabile

simone.zinelli
@comferut.it
0442 338311

Davide Andreetto

Davide Andreetto

Product Manager

davide.andreetto
@comferut.it
0442 338381

Alessandro Binosi

Alessandro Binosi

Purchase Dept

alessandro.binosi
@comferut.it
0442 338306

Carlo Ongaro

Carlo Ongaro

Visual Merchandising

carlo.ongaro
@comferut.it
0442 338311

Rosanna Lorenzetti

Rosanna Lorenzetti

Customer Service

rosanna.lorenzetti
@comferut.it
0442 338380

Monica Zuccato

Monica Zuccato

Uff. Commerciale DIY

monica.zuccato
@comferut.it
0442 338345

Cristian Bellesolo

Cristian Bellesolo

Responsabile Magazzino

cristian.bellesolo
@comferut.it
0442 338311

KA NDIHME?

COMFERUT s.r.l. - Via Sangallo 14
37053 Cerea (VR)  Italy
Tel. +39 0442 33 83 11 - Fax +39 0442 33 29 36 comferut@comferut.it

Capitale Sociale € 1.100.000 i.v.
REA VR -230221 - CF e P.IVA 02303880237
codice SDI: M5 I T O J A

Politika e privatësisë

7 + 10 =