tregu i jashtem

Eksportojme know-how dhe specializim

Nje njesi komerciale dedikuar per te sherbyer ferramenta dhe aksesore per mobilje ne tregjet kryesore nderkombetare.

Fale kesaj strukture,operojme ne tregje te gjera qe prekin vendet kryesore europiane, linde se mesme dhe afrikes.

Per t’ju pergjigjur kerkesave te shumta te vendeve ne rritje,si ato te Gadishullit Ballkanik,kemi aktivizuar nje seli ne Shqiperi ne Tirane.

Jemi prezent ne panairet kryesore nderkombetare te sektorit,momente te rendesishme per te transmetuar dhe treguar know-how tone ne sektorin e mobiljes.

Sherbimet kryesore per klientet nderkombetar:

KATALOGU I
PERGJITHSHEM

PRIVATE
LABEL

OFERTA TE
VAZHDUESHME

VIDEO
DIDAKTIKE

QË IU REFEROHEMI

Carlo Sivero

Carlo Sivero

Marketing Manager

carlo.sivero@comferut.it
0442 338311

Elena Faccioni

Elena Faccioni

Ufficio Commerciale

commerciale@comferut.it

Laura Tomezzoli

Laura Tomezzoli

Ufficio Commerciale

commerciale@comferut.it

KA NDIHME?

COMFERUT s.r.l. - Via Sangallo 14
37053 Cerea (VR)  Italy
Tel. +39 0442 33 83 11 - Fax +39 0442 33 29 36 comferut@comferut.it

Capitale Sociale € 1.100.000 i.v.
REA VR -230221 - CF e P.IVA 02303880237
codice SDI: M5 I T O J A

Politika e privatësisë

12 + 4 =