BOTA COMFERUT

Vizioni pa veprim eshte nje enderr.
Veprimi pa vizion eshte nje makth.
(proverb antik japonez)

KORPORATA
.

Nje game e e gjere me me shume se 40.000 artikuj,zhvilluar ne me shume se 50 vjet kerkimesh mbi produktin dhe kujdesin per sherbimin, te artikuluara ne njesi biznesi te Dedikuara per te sherbyer kanale specifike komerciale:industria e mobiljes,ferramentat e specializuara,shperndarja e madhe dhe qendrat beje vete, tregu nderkombetar.

Dy filiale italiane,ne Cerea (Vr) dhe Belvedere di Tezze sul Brenta (Vi),nje njesi prodhuese e gjitha dedikuar GDO ne Cerea,nje filial ne Tirane e krijuar per te sherbyer tregje ne zhvillim e siper dhe nje rrjet agjentesh ne nivel kombetar dhe nderkombetar.

Lexo historine e plote

Vizioni
Te behemi nje pike riferimi ne vend per qendrueshmeri, kapacitet per te promovuar risite ne sektorin tone, impenjim per te lancuar traditat e drurit dhe per te treguar vleren sociale te firmes.

Misioni
Te afirmohemi si super specialiste ne ate qe nuk mund te jete e imituar: jo vetem gama e produkteve por efikasiteti dhe sherbimet tona unike.

PERGJEGJESI
SIPERMARRJEJE

Besojme qe te besh biznes do te thote te marresh pergjegjesi per ate cka beson dhe te impenjohesh per ta zhvilluar.

 

Pikerisht per kete mbeshtesim vazhdimisht shoqaten Onlus “Crescere Insieme”(San Giovanni Lupatoto, Vr)qe merret me djem dhe vajza me aftesi ndryshe.Pervec nje detyrimi ekonomik ajo qe me shume na intereson eshte eksperienca e vullnetarizmit qe disa nga pergjegjesit tane e permbushin drejtperdrejt.
Per cdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni duke vizituar faqen facebook rritemi se bashku.

Një projekt krejtësisht i ndryshëm por edhe stimulues është Lignum. Il Mobile di Verona”, prej së cilës ne jemi ndërmarrja themeluese, një bashkim i kompanive të ndryshme të drurit / mobiljeve të Verona, Padova dhe Rovigo, krijuar me qëllim të rifillimit të prodhimit të mobiljeve dhe territorit të saj shoqërues.

Per informacione mund te na shkruani ne segreteria@lignumverona.it

COMFERUT NJERËZIT

Paolo Piubelli – Proprietà

Barbara Piubelli – Proprietà

Simone Zinelli – Direttore Commerciale

Carlo Sivero – Comitato Marketing

Andrea Beraldo – Comitato Marketing

Giuseppe Pranovi – Comitato Marketing

Davide Andreetto – Team Canale Distribuzione DIY

Alessandro Binosi – Team Canale Distribuzione DIY

Carlo Ongaro – Team Canale Distribuzione DIY

Monica Zuccato – Team Canale Distribuzione DIY

Rosanna Lorenzetti – Team Canale Distribuzione DIY

Laura Tomezzoli – Team Canale Produttori

Elena Faccioni – Team Canale Produttori

Ergys Dhamo – Team Canale Produttori

Paolo Manfrin – Team Canale Produttori

Alfio Isgrò – Team Canale Produttori

Federica Colturato – Team Amministrazione

Barbara Borin – Team Amministrazione

KA NDIHME?

COMFERUT s.r.l. - Via Sangallo 14
37053 Cerea (VR)  Italy
Tel. +39 0442 33 83 11 - Fax +39 0442 33 29 36 comferut@comferut.it

Capitale Sociale € 1.100.000 i.v.
REA VR -230221 - CF e P.IVA 02303880237
codice SDI: M5 I T O J A

Politika e privatësisë

1 + 9 =