Puno me ne

Vizioni pa veprim është një ëndërr.
Veprimi pa vizion është një makth.
(proverb i lashtë japonez)

Comferut zhvillon projekte të reja tregtare çdo vit, duke zgjeruar ose forcuar fushat e tij të ndërhyrjes. Pikërisht për këtë arsye, edhe kur nuk ka kërkime të menjëhershme të personelit, ne jemi të lumtur të marrim CV interesante.

Nëse e konsideroni veten një person proaktiv dhe dinamik, i cili pëlqen të vendosë synime ambicioze dhe është i përkushtuar për arritjen e tyre, “bota e Comferut” mund të jetë për ju.

Propozoni profilin tuaj: në rast të interesit do të kontaktoheni nga specialisti ynë i HR për procesin e përzgjedhjes.

Privacy Policy

Komunikimet tregtare

3 + 10 =

KA NDIHME?

COMFERUT s.r.l. - Via Sangallo 14
37053 Cerea (VR)  Italy
Tel. +39 0442 33 83 11 - Fax +39 0442 33 29 36 comferut@comferut.it

Capitale Sociale € 1.100.000 i.v.
REA VR -230221 - CF e P.IVA 02303880237
codice SDI: M5 I T O J A

Politika e privatësisë

2 + 7 =