PRODUKTE

SHINA DHE SISTEME SKOREVEL

MENTESHA

AKSESORE DOLLAPI

AKSESORE DOLLAPI

AKSESORE PER KUZHINA

AKSESORE PER KUZHINA

SISTEME SHTRATI

SISTEME SHTRATI

KEMBE DHE ARTIKUJ DRUR

KEMBE DHE ARTIKUJ DRUR

RROTA, KEMBE TE VOGLA DHE KEMBE TAVOLINASH

NDRICIM

BRAVA

MINUTERI

VIDA

MBAJTES SERGJENI

ARTIKUJ DECORATIV

MJETE PUNE

MJETE PUNE MBROJTESE

PRODUKTE KIMIKE

FASTMOUNT

MERCHANDISING

DOREZAVE

SHINA DHE SISTEME SKOREVEL

MENTESHA

AKSESORE DOLLAPI

AKSESORE DOLLAPI

AKSESORE PER KUZHINA

AKSESORE PER KUZHINA

SISTEME SHTRATI

SISTEME SHTRATI

RROTA, KEMBE TE VOGLA DHE KEMBE TAVOLINASH

NDRICIM

BRAVA

MINUTERI

VIDA

MBAJTES SERGJENI

ARTIKUJ DECORATIV

MJETE PUNE

MJETE PUNE MBROJTESE

PRODUKTE KIMIKE

FASTMOUNT

MERCHANDISING

DOREVAZE

KATALOGJET

DIY BRICO
BEJE VETE

KATALOGU I
PERGJITHSHEM

Viti i Fondacionit

50 vjet përvojë të vazhdueshme e bëjnë vërtet ndryshimin, veçanërisht në një treg konkurrues siç është bota e prodhimit dhe tregtimit të pajisjeve dhe pajisjeve të mobiljeve.

Qarkullimi në €uro

Artikujt e katalogut

m² prej të cilave 4100 Zona Logjistike

Konsumatorët shërbyen

Punonjësit

Agjencitë tregtare

Konsulentët vizive dhe marketing

Kanalet e shitjeve

Showroom

Kompani tregtare

Laborator i brendshëm

%

Shkalla e depërtimit në Itali

%

Shkalla e shërbimit

COMFERUT AI ËSHTË GJITHASHTU…

LIGNUM, KOMPANIA THEMELUESE

Comferut është një nga kompanitë themeluese të Lignum, Konsorciumi për Mbrojtjen e Mobiljeve në Verona, një projekt që bashkon sipërmarrësit e zinxhirit të furnizimit me dru / mobilje në rrethin e mobiljeve Verona për të rindezur prodhimin tipik dhe për të krijuar një markë territoresh.

CRESCERE INSIEME, ONLUS

Ne besojmë se një kompani ka një rol shoqëror drejt territorit të saj. A doni të na ndihmoni? Na kontaktoni.

SOCIAL

Na ndiqni per te njohur te rejat dhe ofertat ne kohe reale.

KA NDIHME?

COMFERUT s.r.l. - Via Sangallo 14
37053 Cerea (VR)  Italy
Tel. +39 0442 33 83 11 - Fax +39 0442 33 29 36 comferut@comferut.it

Capitale Sociale € 1.100.000 i.v.
REA VR -230221 - CF e P.IVA 02303880237
codice SDI: M5 I T O J A

Politika e privatësisë

15 + 1 =